JKBK-Prijs 2018

promo foto strandbal+prijzenpakket“What’s a thousand euro’s? Make that thing and take the money home. Easy.” – President of the United States Donald J. Trump over de JKBK-Prijs 2018 ∗∗∗∗∗

De Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs 2018 (JKBK-Prijs 2018) is een gloednieuwe beeldende kunstprijs als parodie op de honderden kunstprijzen in Nederland. De JKBK-Prijs 2018 is voor de kunstenaar die het beste het beste kunstwerk van Nederland kan reproduceren. En het beste kunstwerk is natuurlijk: mijn ‘strandbal kunstwerk’. Maak dit werk na! Het is een unieke en ludieke kunstprijs waar iedere beeldend kunstenaar kosteloos aan mee kan doen. De JKBK-Prijs 2018 discrimineert niet, sluit niemand uit, is niet geïnteresseerd in cv’s, status, leeftijd, geslacht, afkomst, enzovoorts.

Donderdag 11 oktober 2018 is de finalisten expositie in KunstLoc Brabant (voorheen bkkc) feestelijk geopend! De 15 beste reproducties worden in deze tentoonstelling anoniem tentoongesteld. De lopende expositie duurt 5 weken. Op zaterdagmiddag 17 november zal de winnaar bekend gemaakt worden door mij, initiatiefnemer en enig jurylid. Hij of zij gaat naar huis met 1000 euro, de grote JKBK-Prijs wisselbeker en een solotentoonstelling in het Kunst-Torentje in Almelo met nog eens 500 euro werkbudget!

Ga naar de officiële website www.jkbkprijs.nl,

“Dit is veel interessanter dan wij in de Randstad ooit hadden kunnen bedenken!” – spontane reactie bestuur Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst te Amsterdam ∗∗∗

(Word lid van de JKBK-Prijs 2018 Facebookpagina voor het laatste nieuws! Zeg niet tegen mij, Jordy Koevoets, dat je meedoet! De jurering door mij moet namelijk volledig anoniem gebeuren, vandaar!)

De JKBK-Prijs 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door bkkc in Tilburg en Stichting Nieuwe Twentse Kunst / Kunst-Torentje Almelo.

Advertenties