JKBK-Prijs 2018

promo foto strandbal+prijzenpakket“What’s a thousand euro’s? Make that thing and take the money home. Easy.” – President of the United States Donald J. Trump over de JKBK-Prijs 2018 ∗∗∗∗∗

logo_voor_social

De Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs 2018 (JKBK-Prijs 2018) is een gloednieuwe beeldende kunstprijs als parodie op de honderden kunstprijzen in Nederland. De JKBK-Prijs 2018 is voor de kunstenaar die het beste het beste kunstwerk van Nederland kan reproduceren. En het beste kunstwerk is natuurlijk: mijn ‘strandbal kunstwerk’. Maak dit werk na! Het is een unieke en ludieke kunstprijs waar iedere beeldend kunstenaar kosteloos aan mee kan doen. De JKBK-Prijs 2018 discrimineert niet, sluit niemand uit, is niet geïnteresseerd in cv’s, status, leeftijd, geslacht, afkomst, enzovoorts. Ga naar de officiële website www.jkbkprijs.nl, lees de voorwaarden en doe mee!

Inzenden kan tot en met zaterdag 25 augustus. Zie de website voor het mailadres.

Een deskundige, eenkoppige jury zal op basis van een transparant puntensysteem uit alle ingezonden ‘kunstwerken’ volledig anoniem vijftien finalewerken kiezen. Deze vijftien finalewerken worden geëxposeerd in de tentoonstellingsruimte van bkkc (vanaf 11 okt – 17 nov.). Tijdens de feestelijke afsluiting op 17 november zal het beste ‘kunstwerk’ bekend gemaakt worden. De maker van dit winnende werk gaat naar huis met een bomvol prijzenpakket: een geldprijs van maar liefst 1000 euro, de enige echte JKBK-Prijs 2018-wisselbeker en een solo-expositie in het prachtige Kunst-Torentje in Almelo met nog eens 500 euro werkbudget!

“Dit is veel interessanter dan wij in de Randstad ooit hadden kunnen bedenken!” – spontane reactie bestuur Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst te Amsterdam ∗∗∗

(Word lid van de JKBK-Prijs 2018 Facebookpagina voor het laatste nieuws! Zeg niet tegen mij, Jordy Koevoets, dat je meedoet! De jurering door mij moet namelijk volledig anoniem gebeuren, vandaar!)

 De voltallige organisatie van de JKBK-Prijs 2018 wenst je veel succes!

De JKBK-Prijs 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door bkkc in Tilburg en Stichting Nieuwe Twentse Kunst / Kunst-Torentje Almelo.

Advertenties