JKBK-Prijs 2018

De winnaar van de eerste Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs is bekend! Met slechts 1 strafpunt minder ten opzichte van nummer twee heeft Mirjam Boomert uit Vlaardingen mijn strandbal-kunstwerk het beste nagemaakt! Mirjam heeft het bomvolle prijzenpakket van 1000 euro, de enige echte JKBK-Prijs-wisselbeker en de solotentoonstelling in het Kunst-Torentje in Almelo met nog eens 500 euro werkbudget tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 17 november ontvangen. De organisatie van de JKBK-Prijs feliciteert Mirjam nogmaals met de winst en dankt iedereen die heeft bijgedragen aan het enorme succes van de Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs 2018! Iedereen ging met een glimlach naar huis.

(Credits foto’s: Tim Meijer Photography)

De Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs 2018 (JKBK-Prijs 2018) is een gloednieuwe beeldende kunstprijs. Een kritische doch ludieke parodie op de honderden kunstprijzen in Nederland. De JKBK-Prijs 2018 is voor de kunstenaar die het beste het beste kunstwerk van Nederland kan reproduceren. En het beste kunstwerk is natuurlijk: mijn ‘strandbal kunstwerk’. Maak dit werk na! Het is een unieke en ludieke kunstprijs waar iedere beeldend kunstenaar kosteloos aan mee kan doen. De JKBK-Prijs 2018 discrimineert niet, sluit niemand uit, is niet geïnteresseerd in cv’s, status, leeftijd, geslacht, afkomst, enzovoorts.

Ga naar de officiële website www.jkbkprijs.nl,

“Dit is veel interessanter dan wij in de Randstad ooit hadden kunnen bedenken!” – spontane reactie bestuur Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst te Amsterdam ∗∗∗

De JKBK-Prijs 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door bkkc/Kunstloc Brabant in Tilburg en Stichting Nieuwe Twentse Kunst / Kunst-Torentje Almelo.

Advertentie