Pakje Kunst in Breda

Pakje Kunst is eindelijk in Breda! In vele steden in Nederland staat al een omgebouwde klassieke Pakje Kunst automaat en nu is ook Breda aan de beurt. De automaat staat in de kunst en culturele hotspot in het hartje van de stad, namelijk het Stedelijk Museum Breda! Vele topkunstenaars uit de regio Breda doen mee.

Vanaf zaterdag 1 september 2018 is de automaat in gebruik. Op zondag 23 september werd de Pakje Kunst automaat in het museum officieel geopend!

Ben jij kunstenaar uit Breda of omgeving en wil je deelnemen, stuur mij dan een mailtje naar info@jordykoevoets.com. De eerste lichting is compleet maar de ervaring leert dat de automaat snel bijgevuld moet worden, dus meld je aan als je zin hebt. Geen ziekmakende, dodelijke sigaretten maar geestverruimende unieke kunstwerkjes van regionale topkunstenaars!

DSC03840 - kopie

Zie de site van Pakje Kunst voor meer informatie, over het initiatief van collega-kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen, deelname voorwaarden, et cetera. Of wordt lid van de Pakje Kunst Breda Facebookpagina!

Artikel in het Parool over Pakje Kunst in Amsterdam.

Pakje Kunst Breda wordt ondersteund vanuit de gemeente Breda middels een projectsubsidie.

Platform-Breda